Mijn naam is René Tijssen en ik heb lange tijd als (interim) manager in het bedrijfsleven gewerkt. Naast mijn kantoorbaan ben ik echter altijd een enthousiaste klusser geweest en heb ik veel mensen geholpen met allerlei klussen. Omdat ik klussen veel leuker vind, heb ik besloten om daar mijn focus op te leggen.

Er is duidelijk een groeiende behoefte aan hulp bij het op orde houden van het huis. Mensen zijn druk, misschien niet zo handig of fysiek niet (meer) in staat om dit werk te doen. Daarom ben ik Manusje van Alles begonnen.

Hoewel ik een vakopleiding heb gevolgd in houtbewerking en meubelmaken, heb ik verreweg de meeste vaardigheden in de praktijk geleerd. Dit stelt me in staat om een breed scala aan werkzaamheden uit te voeren. Als er echter een specialist nodig is, zal ik dit aangeven en indien gewenst helpen om het juiste bedrijf te vinden. Mijn uitgangspunt is het bieden van een goede oplossing tegen een redelijke prijs, en fungeren als het enige aanspreekpunt voor al je klusbehoeften.